Kondákor Zsófi dubajozási anomáliája

Kondákor Zsófia bevallotta, hogy többször is járt Dubajban. Elmondása szerint egy arab herceg szeretett bele, ezért nem kellett senkivel nemi nemi kapcsolatot létesítenie. Meg ő amúgy is modellnek ment ki, csak a többi lányt dugták orbba szájba, őt nem. Persze árnyaltabban fogalmazott a Bors újságírójának.
Kondákor Zsófi tisztában van vele, hogy amiatt eshet el egy-két munkától, mert kitálalt dubaji útjairól. A színésznő a következmények ellenére sem bánja, hogy beszélt. A Jóban Rosszban Horváth Veronikája akkor bevallotta: először fotózásra hívták ki a dúsgazdag arab országba, majd a helyi herceg egy drágaköves gyűrűvel csábította a csodás kelet birodalmába.
– Egy svéd lány avatott be. Ő mesélte el, hogy vannak prostik és vannak modellek. Én a modell kategóriában voltam kint – magyarázta Zsófi. Ezt bizonyítja, hogy a TV2 sztárja az eltelt hetek alatt sem került a nyomozó hatóságok látókörébe, nem hallgatták ki tanúként. Ám Zsófia pontosan tudja: szakmájában, a világot jelentő deszkákon könnyen lehet, hogy megbélyegzik útjai miatt.
– Biztos lesz olyan, hogy emiatt nem kapok meg egy munkát, de nem tudok mit tenni. Nem érzem tragédiának, hogy ez kiderült. Az emberek többségében az fogalmazódott meg, hogy Dubaj valami nagyon bűnös dolog, de én ezt egyáltalán nem így látom – tette hozzá a színésznő, aki színházi szerepekre is vágyik – írja a Bors.
Hatszor járt dubajban a színésznőcske, de soha nem azért ám, amire a rosszmájú férfiak gondolnak.

A videóban: A Jóban Rosszban színésznője úgy döntött, inkább maga meséli el a sajtónak, hogy bizony többször is dolgozott Dubajban. Először egy fotózás miatt ment ki, ám arra sohasem került sor, helyette minden este partikra járt, csupán ennyi volt a dolga. Nem kapott soha szexuális ajánlatot, azt mondja azért, mert egy herceg belé szeretett, ezáltal a többi férfi nem mert nála próbálkozni. Napi 200 dollárt kapott a magyar ügynökségtől ezért a munkáért, de elárulta, volt magyar lányok, akik jóval többet kaptak, persze szexmunkáért. Zsófi nagyon jól érezte magát az arab országban, soha semmi atrocitás nem érte, ezért is ment vissza többször.