Lindsay Lohan nem bír magával, lábbilincset kapott

lohan_targyalasonA lábára erősített bilincs viselésére kötelezte a bíróság Lindsay Lohan színésznőt: a szerkezet azonnal jelzi, ha a híresség alkoholt fogyaszt. Marsha Revel bírónő hétfőn rendelkezett úgy, hogy a 23 éves Lohan sem alkoholhoz, sem kábítószerhez nem nyúlhat. Ha mégis, a hatóságok azonnal értesülnek róla. A botrányairól elhíresült színésznőnek emellett rendszeresen drogteszten kell megjelennie. Ez Stohl Andársnak sem ártana.
Lohant korábbi alkoholos kihágásai miatt próbaidős büntetésre ítélték. Múlt heti vétségét követően – nem jelent meg az előírt meghallgatáson, mert Cannes-ban volt – a bírónő figyelmeztette az amerikai sztárt, hogy újabb botlás esetén már letöltendő büntetés vár rá. A színésznő ügyében júliusban tartják a következő meghallgatást. A döntés értelmében Lohan nem hagyhatja el Los Angelest, noha munkája Texasba szólítaná. A bírónő azonban nem állt el rendelkezésétől, és leszögezte, hogy a drogteszteket Los Angelesben kell elvégezni.
[x69] Szex és faszmániás celeb csajok – Sztárok, szex, kábítószer – Lindsay Lohan majdnem belehalt a drogokba – Nem bálozott Bécsben Lindsay a mágnással

2 thoughts on “Lindsay Lohan nem bír magával, lábbilincset kapott

Vélemény, hozzászólás?