Müller Mónika, Lejla plázacica – képek és videó

A Szexpláza oldalon Plázacicának nevezzük azokat a fiatal lányokat, akik amatőr vagy profi szinten pornófotózást és pornóvideózást vállaltak. Plázamamának pedig azokat az érett nőket, akik szintén pornózásra adták a fejüket. A szexpláza amatőr modelljeinek a privát castingán a lányok vetkőznek maszturbálnak, és szopás, pinán és seggbebaszás és egyéb perverzkedések után arcra, szájba élvezéssel fejeződik be a szex. Fotók és videófelvétel készült. Minden lány arcába, szájába, hajába kapta az ondót. Ki-ki lenyelte, kiköpte, szétkente.

Van aki imádta az ondót és rögtön lenyelte, még fotózni sem lehetett, de a videón látható. Van akinek a torkára ment a spriccelés, és majd megfulladt. Olyan is, akinek még soha nem volt a szájában spermium, és kis híján elhányta magát. Gecis arcú plázacica képek itt. Ilyen castingon tulajdonképen pénzért szexuálisan próbára vannak téve a lányok, és eldől, hogy mennyirre bevállalósak és meddig mennek el a szexben. Persze igyekeznek minnél többet mutatni, hogy kapjanak minnél több pornós munkát. A teljes privát baszásról anyag itt, a képre kattintva Mónika fotóit és videóit nézheted meg a Tagi oldalon:

18 éves Müller Mónika, Lejla szolid lánynak nézett ki, de kiderült, hogy egy igazi baszógép. A szopást élvezi, addig, míg a faszt jobban tolja  a szájába az ember, és a seggét és pináját több ujjal izgatja. A privát próba szexen képek és videók készültek. Móni tinilányról egy pár bemutató kép:

    

Magyar lányok a Szexplázában: Bekasztottak a csajnak a Szexpláza pornófilm forgatásán – Szexelő plázacicák privát baszáson – 2012 új plázacicák a Szexplázában: amatőr és profi pornózó lányok