Pornófilm forgatás előtt

Hopka Ferenc producer már vár minket, ő bérelte a helyszínt a forgatáshoz. Az alsó szint egy hagyományos családi ház méreteihez képest óriási. A márványburkolat, ki tudja miért, öt különböző színben pompázik. A bejárati ajtótól balra széles lépcső vezet fel a galériára. Fentről a korlátra könyökölve fürdőköpenyes fiatalember bámul ránk. A nappali közepén kissé használt bőr ülőgarnitúra. Az egyik fotelben szilikon mellű, pucér lány pózol egy fotósnak. A sarokban zongora, az ablak mellett óriási tükör. Abban nézegeti magát egy félmeztelen lány, láthatóan elégedetlen a frizurájával. A teret négy-öt lámpa világítja be, rengeteg a kábel, a csatlakozó, meg az ilyen-olyan láda, doboz. Hopka kreol bőrű, 35-40 év közötti, rövidre vágott, fekete hajú fiatalember, talpig Nike-ban. Elnézést kér, pár perc, és a rendelkezésünkre áll, de éppen most kezdték a fotózást, néhány kattintás még, és „mindenki a miénk”. A Napló operatőre már a lépcső tetején áll, készül az első totál a vasárnap esti műsorba. A szilikon mellű lány maga alá húzza széttárt lábait. Az ágyéka borotvált, a szeméremajkakban láthatóvá válik két karika. Látszik, hogy profi, egyáltalán nem zavarja, hogy megjöttünk, és forgatunk. Még egy laikus is pontosan látja, hogy a helyszín igencsak alkalmas pornófilmezésre. Egy ügyes operatőr többfajta hátteret is használhat. Állhat a lány antik görög szobormásolat előtt, fekhet szú ette régi komódra, feltérdelhet egy koloniál asztal tetejére, vagy pózolhat aranyozott állóóra, esetleg műanyag gyümölcsökkel telerakott üvegtál előtt. Picit furcsa, hogy a lány egyik kezében üres táblát tart, de a rendező már meg is magyarázza:
– Ez most softos anyag, amit látnak. Az egyik internetes honlap számára készül. Az üres táblára majd montírozáskor kerül rá a felirat.
A galériáról meztelen fiú ballag le. Magabiztosan mozog, nagy hangon beszél, átmegy az amerikai konyhába. Az asztalon helyet próbál csinálni egy hamutartónak. Nincs könnyű dolga, mert egy-két hete nagyszabású spagettievészet lehetett ott; legalábbis a mosatlan tányérok meg az ételmaradékok erről árulkodnak.
Meglepően sokan vagyunk, ezt Hopka is érzékeli, mert két riadt szemű lánykát felparancsol a galériára. Egyikük, egy rózsaszín tangás, két-három lépcsőfok után visszafordul, nagy levegőt vesz, visszajön, és bemutatkozik. Már tud arról, hogy tévéfelvétel meg könyv készül, borzasztó nagy megtiszteltetés volna, ha valamelyikbe, de még jobb volna, ha mindkettőbe be tudna kerülni. Csöngetnek, 50 körüli hölgy jön polárfelsőben, nyakában telefon. Utat tör magának, majd félrevonja a rendezőt.
– Ide figyelj, csak akkor maradok, ha előtte megkapom a pénzemet!
– Mondtam, hogy kapsz tízezret, nem? Nyugi, meg is kapod.
A hölgy megnyugszik, elindul a galéria irányába. A tv2 munkatársai akcióban. Készülnek a vágóképek, a riporter instrukciói szerint a lehető legszolidabbak. Azurák Csaba magyarázkodik.
– Nem lehet erősebbeket az ORTT miatt. Már egy meztelen női felsőtestnél is fogja a fejét Sváby.
– Pedig csak most jön az érdekesebb része a dolognak – szomorkodik Hopka, aztán felszól a galériára a rózsaszín tangás lányhoz.
– Brigi! Análmosás volt már?
Brigi rázza a fejét, hogy még nem.
– Akkor majd segít Gábor, megmutatja, hogyan kell. Öt percetek van.
A megkövesedett spagettimaradványok mellől feláll a meztelen srác, elnyomja a csikket egy tányérban, és elindul Brigi után.
– Ez lesz az első análja a lánynak – magyarázza Hopka. – Ilyenkor egy pumpás gumifecskendővel kimossák a végbél azon szakaszát, ahol a közösülés zajlik. Öt perc, és kezdünk!
Azurákkal egyetértünk abban, hogy nekünk Öt percen belül már indulnunk kell. Hopka aggódik a könyv meg a tévéfelvétel hitelessége miatt, mi is szomorúak vagyunk, de már csak arra van időnk, hogy interjúidőpontot egyeztessünk.
A szilikon mellű lányt Jeney Anikónak hívják. Legalább a művésznevét illene tudnom, de nem ismerem, ezért már kint a kapuban kérdezem meg a rendezőtől. Ő Cony Ferrara, vele néhány napon belül találkozom, méghozzá a lakásán. Hopkával két randevúban is megállapodunk, előbb Eger környéki házában, aztán Brüsszelben, az Erotika Fesztiválon beszélgetünk…
Ez a pornó! – összes bejegyzés itt nézhető meg,