Sebésznek tanul a pókeres szépségkirálynő jelölt

Mihócs Alexandra utolsó nagy dobására készül, utána 24 évesen “nyugdíjba vonul” a szépségiparból.
Plasztikai sebésznek tanul Mihócs Alexandra, aki nemcsak mosolyával és szexi domborulataival akarja levenni a lábáról a Póker Queen Hungary zsűrijét, hanem az eszével is.
A Las Vegas-i fődíj mellett leginkább Dr. Debreczeni Béla plasztikai sebész 100 ezer forintos különdíjára hajt a 24 éves budapesti szépség, ami nem is meglepő, hiszen Alexandra az orvosi egyetemen tanul.
A Póker Queen Hungary 13 döntőse közé választott barna lány azonban nemcsak a nyereményekért jelentkezett a szépségversenyre, hanem hogy még egyszer megmérettesse magát, mielőtt „nyugdíjba vonul”.
– Még fénykoromban jelentkeztem egy-két szépségversenyre, de lassan kiöregedek, ezért úgy éreztem ez az utolsó lehetőségem, hogy bizonyítsak – kezdte Alexandra, aki nem csak szexi adottságaival és bájos mosolyával, de az eszével is szeretné lenyűgözni a zsűrit.
– Orvosira járok, és plasztikai sebész szeretnék majd lenni. Éppen ezért vonz annyira Dr. Debreczeni Béla felajánlása. Én azonban egyelőre még nem szeretnék semmilyen beavatkozást végezni magamon, ezért nem használnám ki a 100 ezer forintos utalványt. Ellenben úgy érzem, hogy remek lehetőség lenne nekem betekintést nyerni egy plasztikai sebész munkájába, sokat tanulhatnék tőle.
A barna szépséget mosolygós arca bejuttatta a 13 döntős közé, a pókerben azonban igencsak meggyűlhet vele a baja.
– Rengeteget beszélek kártyázás közben, szinte be nem áll a szám. Ez akár még az előnyömre is válhat majd a játék közben, az viszont már nem, hogy képtelen vagyok pókerarcot vágni, mivel állandóan mosolygok, ha jó lapom van. Forrás: Pókermánia.hu – Nézd meg Mihócs Alexandra videóját!

Vélemény, hozzászólás?