Szex defektek: szellentés, elszakadt gumi…

Csőd, pech és kudarc mindez létezik a szerelemben és a szexben is, akár egy elcsúszott puki is. Szex közbeni szellentés videók. Elmeséljük, mi minden történhet az ágyban, és adunk pár tippet, hogyan lehet a legjobban kikeveredni ezekből a helyzetekből.

Mi az amit a fiúk akarnak tudni!
1. Mit tegyek, hogy ne menjek el túl korán?
Ez a fiúk első számú szexuális problémája: az idő előtti magömlés! A természet sajnos ezt úgy rendezte el, hogy a fiúk gyorsabban képesek eljutni a csúcsra, mint a nők. A gyors elmenés gyakran az idegrendszer túlzott izgalma miatt következik be. Javasolható talán az oldalsó pozíció, hiszen ekkor a pénisz nem súrlódik olyan mértékben. Bevált módszer a nyomásos metódus is: a barátnőd vagy te magad a kezeddel erősen megnyomod a pénisz végét, egészen a fájdalomküszöbig. Ezzel a praktikával késleltethető a magömlés. Egyszerűbb megoldás: a péniszt teljesen kihúzni a hüvelyből és egy kicsit várni!
2. Hogyan lehet levenni a melltartót?
Gyakorlat teszi a mestert! Tipp: előtte titokban gyakorolj az anyukád melltartóján. Vagy: a kényeztetést közben a barátnőd is megmutathatja, hogyan megy ez a dolog. Egyébként: tapogatással megtalálod, hogy hol van a melltartón a kapocs.
3. Hol találom meg a klitoriszt?
A lány orgazmusa a klitoriszon keresztül realizálódik. Ez igazán kicsi és növekszik az izgalom következtében. Ezt a pici kedvobjektumot egy kis fősapka fedi el, egy picivel a hüvely fölött. Ha nem találod magát a klitoriszt, akkor hagyd, hogy a kedvesed vezessen!
4. Az orális közösülés nem undorító?
A fejet a lány lábai közé tenni és a szeméremajkakat, illetve a klitoriszt nyalogatni sok fiúnak kezdetben nehezére esik. A kissé savanykás illat, ami a hüvelyből jön, sokaknál eleinte hányingert vált ki. De később ez az illat igazán beindítja őket. Ha ez az illat számodra kellemetlen, szopogass nyugodtan egy cukorkát!
5. Eltörhet a pénisz?
A pénisz nem egy csont, ami eltörhet, de ezen a duzzadt testrészen is keletkezhetnek repedések. Ez gyakran előfordul a szakszerűtlen maszturbálásnál vagy akár a szex közben is. Ha ez a rész megrepedt, azonnal orvoshoz kell fordulni! Lehet, hogy szükséges, az ügyeletet is kihívni, hiszen egy ilyen „töréssel” nem lehet viccelődni!
6. Szellentés szex közben!
Ha nagyon benne vagytok a dolgokban, előfordulhat, hogy kicsúszik egy szellentés. Ez nem katasztrófa! Néha azonban hasonló zajok jönnek a hüvelyből is. Ez abból ered, hogy a varázsfuvolád levegőpumpává változik. Abból a levegőből, ami a hüvelybe jutott, az ide-oda csúszkálás során „trombitahangok” lesznek.

Mi az amit a lányok akarnak tudni
1. Félsz meztelenül mutatkozni?
Aki a másik előtt meztelenül mutatkozik, annak le kell gyűrni a szégyellősségét. A lányok gyakran hasonlítják össze magukat a „tökéletes” modellekkel, és azt gondolják, hogy ezzel a „nem ideális” testtel nem kelhetnek versenyre. Minden lány szép – te is! A fiú, aki ágyba akar bújni veled, téged mindenképpen attraktívnak talál! Ne szégyellj hát előtte levetkőzni és meztelenül mutatkozni!
2. Bűzlik a párom. Hogyan mondjam meg neki?
Inkább mondd nyíltan a szemébe, mint, hogy ne mondj semmit. Légy elővigyázatos! Mondd el neki, hogy mennyire vonzónak találod az illatát, zuhanyzás után, amikor deót vagy aftershave-et használ. Sajnos, sok fiú hadilábon áll a higiéniával. De ne legyél durva! Hiszen a kutatások bebizonyították, hogy a férfiak enyhe testszaga felizgatja a nőket!
3. Elszakadt az óvszer!
Az óvszer ritkán szakad el. Ha ez megtörténik, akkor már a felhúzáskor sérülhetett (például: a körömmel). Ezért aztán: a használati utasítást pontosan el kell olvasni! És a legjobb előtte gyakorolni. Ha az óvszer a közösülés során mond csődöt, és a sperma a hüvelybe jut, használj esemény utáni tablettát. De csak akkor, ha a szex a termékeny napjaidra esik.
4. Mi a teendő, ha nem áll fel?
Idősebb férfiaknál gyakran testi okok felelősek ezért a szexuális zavarért, a fiataloknál viszont inkább az idegesség és a tapasztalatlanság. Ha a kis fickó nem akar megmerevedni, akkor a fiúk legszívesebben elsüllyednének a szégyenükben. Ezért aztán ne keríts nagy feneket ennek az egésznek! Bújj hozzá, és később próbáljátok meg még egyszer! De ne azonnal! Hiszen minden fiúnak szüksége van egy kis szünetre egy ilyen szituáció után.
5. Harapás a péniszbe!
Ha a pénisz vérzik, jobb, ha orvoshoz fordultok! Hiszen ez a testész tele van vérrel, ezért a vérveszteség akár jelentős is lehet. De normális esetben csak könnyebb sérülések fordulhatnak elő az orális szex harapásai során. A fiúk mindenesetre nem szeretik, ha valaki túl heves. Próbáld meg inkább a péniszét a nyelveddel lágyan nyalogatni vagy finoman szívogatni a hegyénél. Nem szükséges, a péniszét mélyen a szádba venned, nehogy ettől öklendezés vagy hányinger jöjjön rád.
6. Hogyan lehet kiszedni a gumit a hüvelyből?
Néha a pénisz az orgazmust követően gyorsan lelankad, és a kivételkor az óvszer a vaginában marad. Csak semmi pánik! Az ujjvégeiddel óvatosan ki tudod húzni a gumit.

Vélemény, hozzászólás?