Szexrabszolga – szadómazó történet

A félhomályban hatalmas vasajtó döngve zárult be Veronika mögött. A pincében félelmetes volt a jelenlét, csak sejteni lehetett a tárgyak helyét. Veronika elborzadva nézett körül, miután megszokta a szeme a félhomályt. A sarokban egy pad állt, melyre oda lehetett valakit kötözni. A terem közepén hatalmas franciaágy. Egy asztalon pedig mindenféle eszközök, vibrátorok, és egyéb kellékek. A pince végében pedig egy ablaktalan kamra állt. Hirtelen felvillant a fény, mely teljesen elvakította Veronikát. Ott állt védtelenül. Csinos, szív alakú arcocskáját sötétbarna Kleopátra frizura keretezte. Karcsú alakján fekete lasztex ruha feszült, lábán pedig hosszúszárú csizma. Kissé fázott, de tudta, hogy nem a hűvöstől, hanem a rá váró élményektől.
– Állj jobban a lámpa alá, hadd lássunk jobban – hallatszott egy eltorzított férfihang az ajtó fölé felszerelt hangszóróból. Veronika egy lépést tett előre.

dildo-szex-seggbe

– Most guggolj le – a lány megtette.
– Támaszkodj meg magad mögött! – Veronika ezt is megtette.
– Húzd félre a bugyidat, és mutasd a puncid! – Veronika félrehúzta az apró kis tangát, és az égnek tolta a lapos kis hasát, ezzel az ajtó felé tárta nemiszervét. A hangszóróból elismerő moraj hallatszott.
– Most menj be oda, a kamrába – szólt ismét bele a férfi a mikrofonba. Veronika bement, és kereste a villanykapcsolót.
– Nincs bent lámpa, menj már be! – Veronika megtette, de nem örült neki. Nem szerette a piciny, zárt és sötét helyeket. Bent csak egy szék volt, oda ült le, aztán magára zárta az ajtót. Hamarosan nyílt a kinti ajtó, és valaki bement a pincébe. A lány hallotta, ahogy az asztalon matat, majd halk zúgást sejlett át az ajtón. Végül a léptek felé közeledtek, és a kamra ajtaja feltárult. Veronikát elvakította az erős fény. Egy meztelen férfi állt előtte, termetes lőccsel, és álarcban. Megragadta a kezét, és maga után vonta a padhoz.
– Feküdj rá, hanyatt! – parancsolta, majd nyomatékként rálökte a lányt. Veronika remegve dőlt hanyatt a bársonnyal bevont padon. A férfi erős keze megragadta vékony kis csuklóját, és odabilincselte az erre fenntartott helyre a pad fejtámlájára, majd a másik keze következett. Aztán a vasmarok a jobb bokáját fogta meg, és kényszerítette, hogy térdben hajtsa be a lábát.
– Ne ellenkezz, mert kapsz egyet – sziszegte a férfi, és lekevert egy pofont a lánynak. Veronika behajlította a térdét, mire a bokáját a pad felénél található bilincsbe fogta a férfi, aztán a másikat is.
– Most, megnézem, hogyan tágulsz, mert vannak itt olyan urak is, akiknek extra szerszámuk van – mondta a férfi, és közelebb tolta a kisasztalt a szexkellékekkel. Először egy vibrátort vett fel, és bekapcsolta alapfokozatra, és a lány csiklóját kezdte el ingerelni vele. Veronika hamarosan benedvesedett. A férfi pedig ügyesen forgatta a kis szerszámot, néha be – bedugva a nagyajkak közé a vibrátort. Aztán hirtelen tövig merítette a már ziháló lányba, és teljes teljesítményre tekerte. Veronika hatalmasat élvezett.
– Jó kis árú – kiáltott fel a férfi, a hangszóróból ismét elismerő moraj hallatszott.
A férfi elővett egy nagyobb vibrátort, és az előzőt kihúzva, a lányba nyomta. Ráhajolt a lány csiklójára és bekapcsolta az újabb szerszámot. Majd nyalni kezdett. Veronika hamarosan ismét elélvezett. Ekkor a férfi egy nyelvleszorító gömböt vett el az asztalról, és Veronika szájába erőltette.
– Na, most megnézzük, hogyan bírod az extrát – mondta, és egy hatalmas műpéniszt vett elő. Legalább negyven centi hosszú volt, és iszonytató vastag. Akár egy lóé. Veronika szabadulni akart, de a bilincsek nem engedték. A férfi gúnyosan nevetni kezdett. Fogta a műtagot, és vastagon beolajozta, aztán a lány hüvelyéhez tette, és elkezdte bevezetni. Veronika nyüszített, de mindhiába, a lőcs, szép lassan belément. Aztán a férfi mozgatni kezdte benne. Lassan elmaradt a nyöszörgés. Bár nem élvezte, de végül elviselte már a lány. Ekkor a férfi benne hagyta a műtagot, az asztalhoz lépett, és egy kisebb anál izgatót vett elő. Ezt is beolajozta, és letépve a bugyit Veronikáról, a fenekét kezdte el tágítani vele.
– Most itt jössz, az urak örömére – mondta, és tövig vágta benne a kemény szerszámot, majd körkörösen tágítani kezdte a lyukacskát. Veronika ismét nyöszörögni kezdett.
– Csönd! – ripakodott rá a férfi, és a hatalmas dákót is mozgatni kezdte ismét. A lány ráharapott a golyóra, és tűrt. A férfi kisidő múlva kirántotta a fenekéből a műtagot, és megcsóválta a fejét.
– Szépen tágulsz, csak kakis vagy. Beöntést kell adjak neked. – Azzal egy szerkezetet húzott a pad mellé. Leakasztotta a rajta lévő csövet, és feldugta Veronika fenekébe.
– Emeld fel a feneked! – szólt a lányra, és miután engedelmeskedett, hatalmas nejlont terített alá. Aztán megengedte a csapot. Miközben a szerkezet adagolta a langyos szappanos vizet a lány fenekébe, a férfi a hatalmas lőccsel játszott a puncijában. Mikor Veronika már azt hitte, hogy szétrobban, a gép önműködően kikapcsolt, a férfi pedig kihúzta a beöntő csövet. Veronika nem bírta visszatartani a székletét, és a nejlonra ürített. A férfi megvizsgálta, majd kivette alóla a koszos nejlont, és tisztát tett alá.
– Sajnálom, még egy kell – azzal visszavezette a nyüszítő lányba a beöntő csövet, és ismét elindította a gépet, miután állított rajta valamit. Veronika nyöszörögve könyörgött, hogy állítsa már le a férfi, de ő inkább a teljesen szétfeszülő puncival volt elfoglalva. Aztán végre kikapcsolt a gép, a férfi ismét kihúzta a beöntő csövet, Veronikából pedig kifolyt ismét a víz.
A férfi ismét leszedte a nejlont, aztán mind a kettőt kivitte. Kihúzta a lőcsöt is a lányból, aztán belecsókolt a punciba. Elővett egy tégelyt, és a benne lévő kenőccsel bekente a lány fenekét, és nemiszervét.
– Készen állsz, Drágaságom – mondta, és kisietett. Veronika pedig ott feküdt, szájában a pecekkel, és nem tudta, hogy mi is vár még rá.
Hamarosan három férfi jött be, szintén álarcban. A padhoz léptek, és az egyik a punciát kezdte le ingerelni. Ügyes keze volt, egyből megtalálta a duzzadt kis csiklót. A másik az ujját a fenekébe dugta, a harmadik pedig csókolgatni kezdte. Először úgy, hogy a pecek a szájában volt még, aztán kivette, és erőszakosan a szájába nyomult a nyelvével. A lány szeretett volna arra a férfira figyelni, aki a csiklóját izgatta, de túl sok volt az inger. Aztán, az, amelyik a fejénél volt, beledugta a kemény farkát a szájába. Majd meg fulladt a hatalmas szerszámtól, de szopta nyelte, teljesen kiszolgálva a másikat. Közben érezte, hogy azok ott lent, felemelik kissé a lábait, és az egyikük behatol a fenekébe. A másik ráhajolt üres punciára, és nyalni kezdett. Egyre jobban élvezte a szexet. Aztán rájött, hogy ez a kenőcsnek is köszönhető. Valószínű fokozta a nemi vágyat. Mikor már teljesen el tudta engedni magát, kiszálltak belőle, és eloldozták. Az, akit addig szopott, felemelte, és a farkára ültette, majd a franciaágyhoz vitte. Hanyatt feküdt vele, mire a másik a seggébe hatolt. A harmadik a fejihez ült, és szopnia kellett. Lassan kezdtek el benne mozogni, kiélvezve minden pillanatot. Veronika pedig kéjesen nyögdécselt. Aki a hátán feküdt, a melleit markolászta. Élvezte, hogy betöltik mindenhol. Hallotta, hogy nyílik az ajtó, és bejönnek még. Egy félig álló péniszt nyomtak a kezébe, és ő engedelmesen kezdte el húzogatni a bőrt rajta. Közben valaki a lábait csókolgatta. Aztán lehúzták mind a két csizmát róla. Igen, jól érezte mind két lábával más foglakozott. Az ujjait szopták, combját simogatták. Aztán az, aki a fenekében volt, zihálva kiáltozni kezdett:
– Gyere Baby! Gyere! – és ő jött. A sok inger megtette a magáét, és lihegve, sikítozva elélvezett. A férfi pedig telepumpálta a fenekét, majd fogott egy széket, és az ágy mellé ült, fél merev farkát húzogatva. Nem maradt sokáig üresen a feneke. Akit szopott, a háta mögé térdelt, és belévezette kőkemény szerszámát. Aztán a hátára feküdt, és nem mozdult, így teljesen kitöltötte. Aki alul volt, az vette fel a ritmust. Erősen döngette, ki kicsúszva, de minden egyes visszahelyezés újabb, és újabb gyönyört okozott a lánynak. A férfi, aki előbb kielégülve ült le, a kezébe adta ismét éledező szerszámát, és mohó szemmel nézte mit művelnek a lánnyal. Közben az alul lévő férfi abba hagyta a baszást, és odaszólt a fölül fekvőnek.
– Gyere te is a punciába!
Veronika előre beleremegett. A férfi pedig megtette. Kihúzta a fenekéből a dákóját, és a másik mellé erőltette a sajátját. Veronika azt hitte, szétrobban. Aztán mozogni kezdtek benne. Majd meg bolondult az élménytől.
– Hozd ide az anál izgatót – lihegte, aki alul volt. Az amelyik a fejénél volt, elment az eszközért.
– Ne – tiltakozott a lány.
– Fogd be a száját! – mondta az alul lévő fickó, erre a férfi ledugta a szerszámát a lány torkán, a felüllévő férfi pedig a lány fenekébe dugta a lőcsöt. Veronika remegve sikítozott. Közben a két fiú, akik a lábánál voltak, teljesen szétfeszítették azt. Aztán, aki alul volt megremegett, és beleélvezett. Aztán félig mereven benne maradt, míg a másik baszta. Aztán az is felnyögött, kihúzta belőle a dákóját, és a hátára verte.
A férfi mellé feküdt, és lihegve itta magába a lány látványát. Kihúzták belőle a lőcsöt, majd leemelték a másik kielégült pasasról. Feltérdeltették, és az egyik, aki a lábát csókolgatta, három ujját a fenekébe dugta, majd másik kezét a punciába. Az egész ökle befért már. Veronika szélesebbre terpesztett, és élvezte, ahogy a férfi a fenekét izgatja.
– Engedj miket is oda – hallotta, mire a fiú belétolta a farkát a fenekébe, és hanyatt dőlt vele. Veronika szélesre tárta a lábait, és magába fogadott egy újabb hímtagot. Aki felül volt hevesen mozogni kezdett benne. Veronika egész alfele bizsergett. Közben ismét a torkán is volt egy farok. Szeme könnybe lábadt, de élvezte a játékot. Közben, aki felül volt, megmarkolta a torkát. Már fulladozott, amikor ismét érezte, hogy elönti a geci alul. Lazult a szorítás a nyakán. Aztán aki a szájánál volt, az hatolt ismét a punciába. Lassan, hosszan mozgott benne. Ettöl a fenekében lévő hapsi zihálni kezdett, és elélvezett. Ismét nyilt az ajtó, és a férfi jött be, aki először foglalkozott vele.
– Ha végeztél te is, tegyétek vissza a padra – mondta, és megint kiment. Veronika nem örült a hírnek, de inkább a benne lévőre koncentrált, aki hamarosan kihúzta a dákóját, és a melle közé dugta, majd elélvezett.
Amint gondolta, négyen felkapták, és visszabilincselték a padra, majd mindegyiküktől kapott egy csókot, és kimentek.
Csend borult a pincére. Veronika saját szívverését hallotta csak, aztán megint nyílt az ajtó. Nagydarab néger lépett be rajta. Veronika meglátta a szerszámát, és elakadt a lélegzete. Ekkorát még sosem látott.
– Engem vártál egész nap – nevetett a férfi, és belecsókolt a szétnyíló lábak közé. A mozdulat határozott volt, de mégis gyöngéd. A néger az asztalhoz lépett, és beolajozta a farkát, aztán Veronika lábai közé térdelt, és el kezdte bevezetni. Veronika legnagyobb meglepetésére, egész könnyen ment. Mikor már teljesen elnyelte, a férfi mozogni kezdett benne. Jobban kitöltötte, mint mikor ketten voltak benne. A lány kéjesen nyögdécselni kezdett.
– Hát, finom a bácsi? – kérdezte a férfi, és emelt a tempón.
– Igen, igen – lihegte Veronika.
– Akarod a seggecskédet is?
– Így, még így – lihegte Veronika. A férfi pedig vadul baszni kezdte. Veronika nagyot élvezett. A férfi kihúzta a forró, lüktető puniból a dákóját, és a lány fenekébe kezdte el eröltetni. Veronika sikított a fájdalomtól.
– Mindjárt jó lesz, Kicsim. Tűrj egy kicsit.
Végül belényomult teljesen. Kikapcsolta a bilincseket, felemelte Veronikát, és átvitte az ágyra.
– Térdelj fel – mondta, a lány pedig megtette. A férfi mozogni kezdett benne. Az első pár lökés még fájt, de aztán ismét élvezni kezdett.

– Ugye jó, ugye finom? – kérdezgette a férfi, majd előre nyúlt és hosszú ujjait bedugta a csöpögő punciba. Veronika ismét elélvezett.
– Jöhetsz – mondta a férfi, és ismét nyílt az ajtó. Egy másik néger jött be. Lőcse nem kisebb mint azé aki benne volt. Hanyatt dőlt melléjük, az első felemelte Veronikát, úgy, hogy a fenekében maradt, majd a másikra fektette, aki azonnal a punciába csusszant. Veronika majd szétrobbant. A két hatalmas szerszám járni kezdett benne. Nem kímélték. Hatalmas ütemben baszták, aztán mind a hárman egyszerre mentek el. Egy pár percig pihegtek egymáson, aztán a két férfi kiment.
Egy negyed óra telhetett el, mikor bejött az első férfi.
– Szépen kitágultál, mi? – kérdezte. Veronika látta az arcán a mohóságot. A férfi megfogta, és a padra kényszerítette megint.
– Nem árt, egy kis alvázmosás, mielőtt én is hozzád nyúlok.
Azzal ismét nejlont terített alá, és elővette a beöntő gépet. A fenekébe, és a punciába is tolt egy csövet, és megindította a gépet. A víz a punciból azonnal visszafolyt, majd mikor leállt a fenekéből is. A férfi összetakarított, aztán egy furcsa szerkezetet vett le az asztalról. Egy műanyag lapon két hatalmas dildó volt. Beolajozta, és Veronikába dugta, az egyik dildót a punciba, a másikat a fenékbe. Csókolgatni, nyalni kezdete a lány pöcijét, aztán mikor felizgult, kemény péniszét a műpénisz mellé erőltette.
– Előbb, láttam élvezted, most élvezd az enyémet is.
Veronika pedig engedelmeskedett. Ismét mindenhol kitöltötték. Aztán a férfi kihúzta a farkát a puncijából, és a fenekéhez erőltette.
– Most itt is két farok lesz benned – mondta, és el kezdte beletolni a farkát, de Veronikát a két néger már kitágította. A férfi lihegve élvezte a szűk helyet, aztán kinyúlt az asztalra, és elvette a gyorsfokozatos vibrátort, és a lányba erőltette, majd feltekerte. Hatalmasat élveztek, de a férfi még nem kegyelmezett a lánynak. Kijött a fenekéből, és oda is tolt még egy vibrátort, aztán felerőltette a beöntő csövet is, és maximumra állította a gépet. Veronika sikítozott a gyönyörteli fájdalomtól, aztán a férfi kirántotta a fenekéből az összes holmit, és mohón itta a kilövellő vizet.
Aztán eloldozta Veronikát. Hosszan megcsókolta.
– Köszönöm, hogy mindenkit ilyen szépen kielégítettél – azzal az asztalhoz lépett, és átadott róla egy borítékot. A lány elvette, és belenézett.
– Igen, egy kis extra juttatás is van benne. Remélem, hamarosan találkozunk megint. A fürdőszoba a lépcső mellett balra van. A ruháidat is oda tettem. Ha elmész, csapd be az ajtót.
– Lenne egy kérésem – szólalt meg Veronika.
– Mondjad, Kicsim.
– Had vigyem el a dupla dildót.
– A tied, meg amit még akarsz – markolt még egyet a még mindig nedves punciba a férfi, és elment.
– Egyél széped, kislányom – mondta Veronika a négyéves kislánynak. Épp vacsoráztak. A férje, magas jóképű harmincas férfi, büszkén nézett a családjára. A kislány a poharát nyújtotta az anyja felé.
– Szörpikét!
– Kérek szépen szörpikét – mondta neki az asszony. A kislány elmondta a mondatot, mire megkapta amit kért.
– Nem adtak kölcsön a bankban – mondta a férfi bánatosan. – Nem tudjuk megvenni az új kocsit.
Veronika felállt az asztaltól, és a konyhaszekrényhez lépett, majd elővette a hiányszó százezer forintot.
– Ez honnan van? – csodálkozott a férfi. – Már megint anyádtól kértél kölcsön?
– Nem – pirult el Veronika. – Ma bementem vásárolni, és játszottam a lottón. Pont ennyit nyertem.
– Halálos vagy! – nevetett a férfi. A kislány befejezte az evést, és kiszaladt az udvarra játszani. – Ezért, ma extra szexet kapsz – ölelte át a férfi.
– Jaj, ma ne! – mondta az asszony.
– Menstruálsz? – csodálkozott a férj.
– Nem, nem. Csak nagyon kifárasztott ma a Kistücsök. Mi lenne, ha elhalasztanánk hétvégére, úgy sem lesz itthon szombaton a lány.
– Ja, persze. Anyuék viszik Visegrádra. De, akkor szétszedlek – harapta meg az asszony vállát pajkosan. Veronika pedig reménykedett, hogy pár nap múlva már nem lehet majd látni az őrült délután nyomait rajta, amivel megkereste a kocsira valót. Csillogó szemekkel emlékezett vissza a kéjre és szolgaságra. Nem is gondolta, hogy pár hét múlva a fenekét fogják megöklözni…