Tények és tévhitek a női ejakulációról

Ismerd meg a férfiak véleményét a női ejakulációval kapcsolatban: a férfiak szerint vajon ciki vagy szexi? Egyesek szerint a női ejakuláció csak mítosz, és, ha nem is zárják ki létezésének lehetőségét, visszataszítónak tartják. A másik tábor véleménye szerint ezzel szemben hihetetlenül szexi dolog, amit minden nő képes elérni.
Mi a női ejakuláció? Bár a nők a szex során soha nem élnek át a férfiakéhoz hasonló ejakulációt, megesik, hogy a nőkkel is valami hasonló történik az együttlét alatt.
Még a tudósok álláspontja sem egyértelmű abban a tekintetben, hogy amikor egy nő hüvelyéből az orgazmus hatására váladék ürül, az milyen természetű. Sok nő attól tart, hogy az, amit a szexuális irodalom női ejakulációnak tart, csupán vizelet.

noi-ejakulacio-squirt

A G-pont stimulációjának hatására ugyanis sokszor erős vizelési inger is tapasztalható, bár ezt további izgatás esetén heves gyönyör váltja fel. Josephine Lowndes Sevely egy tudományos kutatás során fényt derített arra, hogy a húgycső mentén számos apró, fátyolszövetből álló csomó található. Lowndes szerint ezek a kis csomók mirigyek, melyek számos nő esetében a szexuális orgazmus hatására olyan nedvet ürítenek magukból, mely sem a hüvelyváladékhoz, sem a vizelethez nem hasonlítható. A magömléshez természetesen semmi köze, hiszen ez a folyadék nem tartalmaz semmilyen ivarsejtet.

A tudományos álláspont tehát az, hogy nem kell szégyenkezned a női ejakuláció miatt. De mi a véleménye minderről a pasiknak? Tudd meg, szerintük mindez szexi-e, vagy sem!
A legbujább élmény: Életem legforróbb szexélménye volt, amikor megtapasztaltam a női ejakulációt. Csak egy pohár borral indult az este, de párommal annyira megkívántuk egymást, hogy nem is jutottunk messzebb a kanapénál. Nem tudom, hogy a G-pontját találtam-e meg, de amikor ujjaimmal izgattam, pillanatok alatt a csúcsra jutott, és ejakulált. Bár korábban azt hittem, ez csak mese, észveszejtően szexi volt. Gábor, 32
Ha párod hasonlóan merész, nincs okod a félelemre: biztos lehetsz benne, hogy vadító élményt okozol neki, ha minden gátlásodtól megszabadulsz, és egyszerűen csak élvezed a szexet. Ha rátapint a G-pontodra, először erőteljes vizelési ingert érezhetsz, ha azonban ezen a ponton megfeszíted hüvelyizmaidat, hihetetlen élményben lehet részed. Kérd meg a pasidat, hogy inkább a kezével izgasson, és mellőzzétek az orális szexet.
Izgató lehet a nő gyönyöre:Mindig szerettem volna, hogy a barátnőm annyira gátlástalanul élvezze velem a szexet, hogy megtapasztalhassam a női ejakulációt. Egyszer még egy oktató könyvet is vettem neki, ami a legjobb technikákat mutatta be, melyekkel elsajátítható a jelenség, de ő hozzám vágta, és soha nem volt hajlandó belelapozni, mert azt mondta, a női ejakuláció csak ciki baleset. Alex, 28
A férfiakat általában jobban izgatja a női ejakuláció gondolata, mint a nőket. Ez azonban nem ok arra, hogy összevesszetek, és elzárkózz a párodtól. Kössetek kompromisszumot, és, ha nem is a legmerészebb praktikákkal, de néhány trükkel engedd, hogy örömet szerezzen neked! Számos szexpóz létezik, mely megajándékozhat az intenzív gyönyörrel.
Próbáljátok ki a mélyre hatoló kutyapózt és a misszionáriust úgy, hogy lábaidat párod nyakába teszed – ezekben a helyzetekben nem kell megküzdened a kellemetlen vizelési ingerrel. A még hevesebb gyönyör érdekében kényeztesd magad: ha nem is jár ejakulációval az orgazmus, minden bizonnyal már a látvány is különleges lesz párod számára. A próbálkozás azonban ne menjen át görcsös akarásba, mert úgy egyáltalán nem tudod majd elengedni magad.
Először zavarba ejtő: Amikor először tapasztaltam, hogy párom hüvelyéből valami fröcskölt az orgazmus alatt, nagyon zavarba jöttem, mert azt hittem, ez csak egy pornós trükk, és valójában vizelet. Amikor azonban elmagyarázta, hogy ez előfordul néhány nővel, idővel természetesnek vettem, sőt, most már felizgat, hiszen tudom, hogy az ejakuláció azt jelenti, különösen élvezte a szexet. Szabolcs, 29
Ne feledd, hogy párod annyira fogad el téged, mint te önmagad. Ha nem jössz zavarba a szex alatti kínos helyzetektől, a pasi sem fog, hiszen sokkal fontosabb számára, hogy mennyire élvezed, amit csináltok. Ha te nem kezdesz el mentegetőzni, hanem elmagyarázod neki, mit láthatott, hamar túlteszi magát a dolgon, és legközelebb már nem jön zavarba.

Vélemény, hozzászólás?