Venczik Yvette

Venczik Yvette megvalósítja a férfiak álmát.

Venczik Yvette 19 éves egyetemista élete első szépségversenye a Bed Beach-en, metsző hidegben rendezett Miss Maxim, amit megnyert, így beszélgettünk vele. Mielőtt azonban a szépségkirálynő személyiségének mélyebb összefüggéseit feltárnánk, a verseny eredeti szervezője, Keleti Györgyi mondott a Velvetnek néhány kedves mondatot a pályakezdő modellről.
“Yvette olyan típusú baba, akinek nincs túl nagy melle, kis szőke, aranyos, kedves mosolyú, nekem ő típusom. Nincs megműtve. Használható mindenre, akár fashion fotózásra, akár portréra. Éreztem, hogy nyer, mert a férfiak álmát megvalósítja. A hajszínével, a babásságával. Igen, ez a jó szó rá. Ismerem jól Yvette-et, az aranyosságával el tudja adni magát. Jó vele dumálni, együtt dolgozni, mindent csinálni. Saját a haja, saját mindene.”
Nem vetkőzött volna – Mint arról Venczik Yvette beszámolt, mielőtt jelentkezett volna a Miss Maximra, Keleti Györgyi megnyugtatta, ezen a versenyen nem kell levetkőzniük az indulóknak, és aktok nem jelennek meg róluk a lapban. “Semmiképp nem vetkőztem volna. Ezekre a feadatokra vannak más lányok rajtam kívül, akik sokkal bevállalósabbak. Tudtam persze, hogy ez egy férfimagazin, de megoldottuk a kérdést.”
A kommunikáció szakos egyetemista elmondta, ha lediplomázik, rendezvényszervező szeretne lenni, vagy pedig “a szépségiparban szeretnék elhelyezkedni. Nagyon érdekelnek a sminkcuccok, meg ilyenek. Valami kozmetikai szóvivő lennék.” Látva, most nem minden feltétel adott a mélyebb rétegek feltárására, villámkérdésekkel folytattuk a beszélgetést.
– Kedvenc olvasmányod?
– Utálok olvasni. Kiskoromban egyetlen kötelező olvasmányt sem olvastam ki töviről-hegyire. Nagyon nehezen ment az olvasás, szenvedtem vele.
– Kedvenc ételed?
– Minden, ami csirke, vagy pulyka. És feta.
– Szereted a tengert?
– Nagyon. Főleg hogy türkízkék.
– Hol voltál nyaralni?
– Most nem voltam. Csinálom a jogsit.
– Milyen autót szeretnél majd?
– Nem nagyon értek az autókhoz. Legyen négy kereke, meg egy kormánya, amit tudok vezetni. Nem vagyok márkasznob.
– Hova vágysz a legjobban?
– Puerto Rico-ba.
– Szeretsz divatlapokat nézegetni?
– Igen. Most pedig azt szeretem, hogy én vagyok a középpontban, szép ruhát adtak, hajat, sminket, és még egy színvonalas újságban is megjelennek majd a képeim. Engem nem divatfotózásra szoktak hívni, azt mondják, nagyon babaarcom van. Babydoll, szexi, ami férfimagazinokba való.
– Van barátod?
– Nincs. Az igazi olaszos, latinos srácok tetszenek: kreol bőr, kék szem, sötét haj. Van is itt egy kiszemeltem, pont ott áll. De úgy érzem, nincs szükségem párkapcsolatra.
– Voltál már itt white partin?
– Életemben nem voltam white partin. Tegnap majdnem mentem, de végül nem.
– Hogy öltözöl fel, ha bulizni indulsz?
– Próbálok csinosan felöltözni, hogy megakadjanak a szemek. Kicsit kihívó, mindenféleképpen magas sarkú, jó erős smink. A ruha pedig minél rövidebb, annál jobb. De azért persze le tudjak ülni benne.

Vélemény, hozzászólás?