A fizetett szex egyszerűen kényelmesebb

Az elit kurvák nem az utcán állnak. Általában nem szenvednek agresszív futtatóktól, nincs mindennapi anyagi gondjuk, és a rendőrök sem tartóztatják le őket, ha tetten érik. De ami a legfontosabb: nem csak a testüket árulják, sokkal többet annál.
Ők a luxusprostituáltak szűk körébe tartoznak, akik gazdag üzletemberekkel, politikusokkal, külföldi dúsgazdag turistákkal találkoznak, nem csak a szex kedvéért. A férfiak velük jelennek meg fontos vacsorákon, színházba, operába, éttermekbe járnak velük, de persze nem marad el a testi közeledés sem.
A luxusprostituáltak legtöbbje főiskolát vagy egyetemet végezett, és több nyelvet beszél tökéletesen, hiszen ez a minimálisan kell ahhoz, hogy külföldi üzletemberekkel tudjon kommunikálni. És természetesen nem keresnek rosszul, sőt! Ugyan saját tarifáját egyikük sem szívesen árulja el, azt mondják, nagy összeg. És persze nagysága attól függ, mit is kíván a vendég.
A kéjnőként majd futtatóként dolgozó Jodi Gibson, “művésznevén” Babydoll könyvet is írt tapasztalatairól. Azt állítja, azért van szüksége a legtöbb hírességnek és gazdag embernek prostiltuáltra, mert nem akarják megkockáztatni azt, hogy az illető egy szerelmes éjszaka után elmenjen az első bulvárlaphoz, és másnap az egész világ erről beszéljen.
Ezzel szemben ezeknek a hölgyeknek természetes a diszkréció, arról nem beszélve, amit Gibson is kiemelt: “a fizetett szex egyszerűen kényelmesebb”. A madám évente ezer ügyfelet szolgált ki háromszáz lánnyal: egy nyári bevétel az egymillió dollárt is elérte. Egy-egy jobb hírű nő akár ötszáz-ezer dollárt, vagyis százötven-háromszázezer forintot is megkeres egy este.
További cikkek a témában: A kurvákhoz járók nagy része értelmiségi – A Facebookon elcsábította, majd kegyetlenül megerőszakolta – A nő csak baszni és kiszolgálni való sovinizmus – A férfiak szerint nem megcsalás a kurvázás – Kurválkodik a politikus felesége – Megtámadták a szűz pináját áruló Lillát – Szexmunkások szervezete 48 millió forint támogatást kap. További cikkek a témában: A galaci faszszopó kurvák olcsóbban szopnak – Kamionos gyilkolja az útszéli pár meurós prostikat – Mindent elveszíthet a két focista mert tinikurvát dugtak – Az orosz cári balett tinilányainak és madamjainak titkaiból – Baszdmeg az Olimpiq szex innováció oldalon – Magyar lány szüzessége eladó – Tinikurvák úgy öltöznek, hogy szellőzzön a picsájuk – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A prostitúció egy mély gödör – Sztárok és luxusmadámok – Nem tetszik a celebkurváknak ha alázzák őket – Luxusprostik az egyetemen, a tandíjat összebasszák – Utcalányt csinált belőlem – Dubaiban ribanckodnak a magyar lányok 1.rész 2. rész 3.rész 4.rész – Lecsukták a 17 éves borsodi prostituáltat – Hármat szeretnék: a szádat, pinádat, seggedet – A kurvák a legjobb pszichológusok – Keleti Györyi kurválkodott – Megbaszom az összes kurvát – Mit tett Molnár Anikó a hercegségben kétmillióért? – Kurva vagyok üss kedvedre, szopass meg, bassz szét – Virtuális húspiac: partner, szexpartner, masszázs, domina – TBC-s beteg kurva szopta a faszokat Miskolcon – A legdurvább orgiák a sztárvilágban! – Kurva drága a kurva – Film a prostitúcióról: K1 – Lady Jenny domina testileg lelkileg megkínoz – Intim Center szexshop, Bp. Károly krt. 14. – Dughat egyet a győztes hacker – Ribancok masszázst hazudnak – Több tízezer magyar kurva külföldön – Kitálal Brunei szultán egyik háremhölgye – Kurvák hirdetőoldala a Szex-partner.hu – Stricik és megkéselt, eltört karú, letépett körmű örömlányok – A kiskorú kurvázós botrány után megbocsájt Ribéry neje – Dominák szolgái többnyire diplomások – Szexmunkásnő a mobilcég reklámarca – Szeretek baszni, szopni, ribanc vagyok – A férfiak szerint nem megcsalás a kurvázás

Vélemény, hozzászólás?