Nagy Bettina

Nagy Bettina imádja az édességet, főleg a mogyoróvajas csokikrémet. A 21 éves Nagy Betti háromszoros világbajnok, akit Magyarország legdögösebb fitneszmodelljének választottak az internetezők. Pedig nagyon sok csinos fitmodell lány van!

nagy_bettina_elolrol

– Nem számítottam rá, hogy én nyerek, hiszen nagyon szép lányok szerepeltek a mezőnyben. Meglepődtem, de nagyon örülök – áradozott Bettina. A 163 centis, 59 kilós lány gyönyörűen formált idomait folyamatos edzéssel és diétával tartja karban. Bettina azt mondja, nála már életforma lett a sport, bár csak 5 éve csinálja. Így riszálják a kőkemény seggüket a fitnesz modellek, a videó itt. Alább Nagy Betti:

– Öt éve edzem, és négy éve versenyzem. Ez az életforma már mindennapjaim részévé vált – árulta el a Blikknek Nagy Bettina. – Versenyidőszakban heti hétszer egy órát kardiózom, és emellett ötször végzek súlyzós gyakorlatokat. Persze ilyenkor tartom a szigorú diétát, de pihenőidőszakban azért egy kis nassolás belefér… Egy fitparádén modell lányok, szilikon mellek és kigyúrt seggek vannak dögivel. A teljes cikket az eredeti oldalon itt olvashatod el.